si cantek & kachak ;)

Monday, May 9, 2011

Aaron Aziz sebagai hero dalam filem dan drama yang diadaptasi dari novel tempatan.

assalamualaikum.


siapa tak kenal ngan abang hemsem yang tak lebih dan tak kurang badannye ketak-ketak ni? ish, dari pelakon singapura tu, sekarang dah jadi pelakon malaysia ni. okeh, dia memang ada ciri-ciri lelaki yang tersurat dalam novel-novel, that's why lah pengarah-pengarah yang mengarah filem dan drama adaptasi dari novel pilih dia jadi hero kot, huhu, i loike, rase nak jerit 'AARON, I HEART U'.  untung ler isteri dia(meleleh ayaq liuq).

baiklah, sebelum ni aku tahu yang dia jadi Haris sebagai hero untuk cerita 'Ombak Rindu' adaptasi dari novel 'Ombak Rindu' sendiri. cerita ni aku tatahu keluar bila. tapi sekarang aku baru tahu yang dia pun jadi hero dalam drama 'Nora Elena' yang diadaptasi dari novel 'Kasih yang Suci' sebagai Seth Tan(mix gitu loo). drama ni baru bermula pada 9 may jam 7 malam. untung jugak la aku bace kedua dua novel ni sebab dapat berangan kan.

novel

kepada filem

novel

kepada drama

p/s : nak tahu jalan cerita, kena cekidaut lah sendiri, sebab sinopsis kalau aku yang buat memang macam tiru buku je, panjang berjela.

2 comments:

  1. wooot2..aku bru tawu wooo...td tgk...sme larh! hik3.....best2!

    ReplyDelete
  2. kan2? aku obses sekejap. hehe.

    ReplyDelete